Image
Ring: 08-520 250 00
Biownlight HCL belysning

Offertförfrågan   I  Mer info
HCL-belysning är en avancerad teknologi som används för att skapa en optimal belysningsmiljö för människor. HCL står för Human Centric Lighting och innebär att belysningen anpassas efter människors behov och biologiska rytmer. Med HCL-belysning kan man skapa en stimulerande och energigivande miljö under dagen och en lugn och avslappnande miljö på kvällen. HCL-belysning kan också bidra till att förbättra sömnen och minska stressen. Om du letar efter en effektiv lösning för att förbättra belysningen på din arbetsplats eller i ditt hem, kan HCL-belysning vara ett bra alternativ att överväga.
Image
Belysning för trapphus och entré
Offertförfrågan   I  Mer info
Välkomna dina besökare med en elegant och funktionell entre- och trapphusbelysning. Våra LED-lampor ger ett starkt och jämnt ljus som skapar en välkomnande och trygg atmosfär i ditt byggnadsentré och trapphus. Våra lösningar är anpassade för att passa alla typer av byggnader och rum, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för just dina behov. Dessutom är vår belysning energieffektiv och ger lång livslängd, vilket hjälper till att minska dina underhållskostnader. Med vår entre- och trapphusbelysning skapar du en ljus och säker miljö som både höjer kvalitén på din fastighet och ger besökare ett positivt intryck.
Image
Belysning för lagerlokaler
Offertförfrågan   I  Mer info
Effektiv belysning är en viktig faktor för produktiviteten och säkerheten i lager och logistikcentra. Vår belysningslösning för lager och logistikcentra ger högkvalitativ och energieffektiv belysning som skapar en säker och produktiv arbetsmiljö. Med vår LED-belysning får du ett starkt och jämnt ljus, som hjälper till att minska ögontrötthet och öka produktiviteten. Våra lösningar ger också möjlighet att enkelt reglera ljusstyrkan för att anpassa sig till aktiviteterna i olika områden, vilket hjälper till att minska energiförbrukningen. Med vår belysningslösning för lager och logistikcentra kan du optimera dina arbetsplatser och därmed minska driftkostnaderna.
Image
Belysning för utemiljöer
Offertförfrågan   I  Mer info
Skapa en fantastisk utomhusmiljö med vår belysningslösning för utomhusbruk. Vår LED-belysning ger ett kraftfullt och jämnt ljus som gör att dina utomhusområden ser fantastiska ut både dag och natt. Med våra lösningar kan du enkelt kontrollera ljusstyrkan och riktningen på belysningen, vilket ger en skräddarsydd lösning som passar dina specifika behov. Våra energieffektiva lösningar hjälper också till att spara pengar på energikostnader, samtidigt som de ger ett högkvalitativt ljus som gör dina utomhusområden mer attraktiva och säkrare. Med våra belysningslösning för utomhusbruk kan du skapa fantastiska utomhusmiljöer som gör att alla trivs.
Image
Belysning för kontor & studier
Offertförfrågan   I  Mer info
God belysning är avgörande för en optimal inlärningsmiljö. Vår belysningslösning för utbildningslokaler ger dina elever och lärare en ljus och trygg plats att arbeta i. Våra LED-lampor ger en hög kvalitativ och energieffektiv belysning som skapar en miljö där eleverna kan koncentrera sig på att lära sig. Dessutom kan du med vår lösning enkelt kontrollera belysningen i hela skolan eller i specifika områden för att maximera energieffektiviteten och därmed minska driftkostnaderna. Så om du vill skapa en ljus och behaglig inlärningsmiljö för dina elever och samtidigt spara pengar på energikostnaderna, då är vår belysningslösning för utbildningslokaler det perfekta valet!
Image
Belysning för parkering inne och ute
Offertförfrågan   I  Mer info
För att skapa en säker och trygg parkeringsmiljö är det viktigt att ha rätt belysning. Våra LED-lampor är designade för att skapa ett kraftfullt och jämnt ljus som gör att förare enkelt kan hitta en parkeringsplats och känna sig trygga när de går till och från sina bilar. Våra lösningar är också energieffektiva och hållbara, vilket hjälper dig att minska dina energikostnader och underhållskostnader. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta belysningslösningen för din parkering, oavsett om det är en utomhusparkering eller en parkeringsgarage. Vi kan också anpassa belysningen efter dina specifika behov och krav, så att du får en lösning som passar perfekt för din fastighet.

Vi är experter på belysning

Vi säljer och installerar belysning och belysningsarmaturer i Stockholm. 

Oavsett om du behöver lysa upp villan eller fastighet så har vi lösningen för dig. Vi har lösningar för alla utrymmen och miljöer och har sedan 2009 installerat tusentals belysningslösningar till kunder runt om i Stockholmsområdet. Vi har ett stort belysningssortiment och arbetar endast med innovativa och högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla länge. Vill ha mysbelysning i trädgården eller belysning som får din personal att må fysiskt bättre på arbetsplatsen, oavsett behov, så har vi lösningen på dina belysningsproblem. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller begär en kostnadsfri offert av oss här.


Vi har kompletta belysningslösningar för utbildningslokaler, kontor, trapphus & entreer, parkeringar, trädgård & utemiljöer, hotell, restauranger, produktionslokaler, lager och logistik