Image

Behöver du en bra elektriker?

Eltjänster
Behöver ni köpa in eltjänster till föreningen. Vi har arbetat med bostadsrättsföreningar sedan 2009 och vet vilka krav som ställs. Oavsett hur stor eller liten den är kan vi hjälpa er. Vanliga arbeten vi utför till bostadsrättsföreningar är byte av elserviser,  stigarledningar, energieffektivisering, jordning av trapphus och felsökningar.

Belysning
Vi har ett komplett belysnings sortiment från högkvalitativa leverantör i Sverige och Europa och kan erbjuda kompletta belysningslösningar för trapphus, tvättstugor, källarförråd likväl som för belysning av fasader, parkeringar och annan exteriör belysning.
 
Laddboxar
I samarbete med Easee och Zaptec kan vi erbjuda kompletta betallösningar som är i princip sömlösa administrativ.

Jour
Har olyckan varit framme? Behöver ni en elektriker med kort varsel. Vi erbjuder jourtjänster på akuta arbeten. Vi har jourtid mellan 06:00-20.00 på vardagar  
Skicka oss din förfrågan

Servicearbeten

Image
Vi fixar löpande underhåll av elarben
Oavsett om du är snickare, murare eller montör uppstår tillfällen då en elektriker behövs. Vi är en pålitlig, snabb och effektiv partner. Vi är vana att arbeta med fasta priser och projektplaner.

Nätverksinstallationer

Image
Elektriker nyproduktion
Bygger ni hus eller eller totalrenoverar på gång. Vi har stor erfarenhet av renoveringar och elarbeten vid nyproduktion, vi är snabba och effektiva och har erfarenhet av dessa projekt.

Diverse el

Image
Diverse elarbeten
Att vara hantverkare innebär att man ibland råkar ut för oförutsedda händelser. Vi hjälper hantverkare med diverse el, det kan vara allt från ett uttag som ska flyttas till att åtgärda en skada.

Snabba eljobb

Image
Snabba eljobb
Behöver du få projektet klart, är allt som saknas en elektriker. Vi har flera serviceteam som kan vara hos dig med kort varsel. Våra bilar är fulladdade och kan lösa de flesta situationer direkt på plats.
Image
Image
Image
Image
Image
Image