Image
Vi erbjuder professionell hjälp med allt från installation av nya eluttag till reparation av befintliga elektriska system. Våra erfarna elektriker är tillgängliga dygnet runt för att lösa dina elfixbehov på ett snabbt och effektivt sätt. Oavsett om du behöver hjälp med att installera smarta hemlösningar eller behöver åtgärda en strömavbrott, kan du lita på oss.
Image
Elektriker när du behöver oss.
Offertförfrågan   I  Mer info

Våra jourelektriker kan ge snabb och pålitlig service dygnet runt, sju dagar i veckan, så du kan få den hjälp du behöver när du behöver den som mest. De har erfarenhet och kompetens för att lösa allt från mindre reparationer till stora elsystemfel, vilket sparar tid och minskar risken för allvarliga skador. 

Som jourelektriker kan vi också ge råd om förebyggande åtgärder för att förhindra framtida problem och förbättra säkerheten i ditt hem eller företag. Vi självklart är certifierade och försäkrade för att garantera att allt arbete utförs enligt branschstandarder och att du kan känna dig trygg och säker.

Image
Eljobb vid renveringsarbeten
Offertförfrågan   I  Mer info
Med vår elrenoveringstjänst kan du ge ditt hem en modern och effektiv uppgradering. Våra professionella elektriker hjälper dig att designa och genomföra en elrenovering som passar dina behov och önskemål. Från att installera LED-belysning till att uppgradera elsystemet, kan vi göra ditt hem mer energieffektivt och kostnadseffektivt. Vi använder bara högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att dina elrenoveringsbehov uppfylls på ett pålitligt och hållbart sätt. Kontakta oss idag för att få din elrenovering påbörjad och för att förvandla ditt hem till en modern och funktionell oas!
Image
Byten av strömbrytare & uttag
Offertförfrågan   I  Mer info
Med vår professionella tjänst för eluttag, strömbrytare och installation kan du enkelt och smidigt förnya ditt hem. Vi erbjuder installation av nya eluttag och strömbrytare, och kan även hjälpa till med att uppgradera befintliga system. Våra erfarna elektriker är skickliga på att lösa eventuella problem eller frågor du har angående eluttag och strömbrytare, och kan ge dig råd om vilka lösningar som passar dig och ditt hem bäst. Vi använder endast högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att dina nya eluttag och strömbrytare fungerar korrekt och effektivt. Kontakta oss idag för att få hjälp med att installera eller uppgradera dina eluttag och strömbrytare, och för att förvandla ditt hem till en modern och funktionell miljö!
Image
Energieffektiviseringar & analyser
Offertförfrågan   I  Mer info

Elenergieffektivisering handlar om att minska energiförbrukningen i ditt hem och spara pengar på din elräkning. Genom att uppgradera till mer energieffektiva apparater, som LED-belysning och energisnåla vitvaror, kan du minska din energiförbrukning och spara pengar på lång sikt. Dessutom kan uppgraderingar av elsystemet, såsom installation av smarta termostater eller solpaneler, hjälpa till att öka energieffektiviteten i ditt hem ytterligare.

Våra professionella elektriker är experter på att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för din elenergieffektivisering. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive installation av energieffektiv belysning, uppgradering av elsystemet och hjälp med att välja de bästa apparaterna för att minska energiförbrukningen. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att göra hållbara val för ditt hem och minska din klimatpåverkan. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att göra ditt hem mer energieffektivt och kostnadseffektivt!

Image
Felsökning av elproblem
Offertförfrågan   I  Mer info

Att ha en fungerande elinstallation i ditt hem är viktigt för din säkerhet och komfort. Om du upplever problem med ditt elsystem, såsom strömavbrott, överbelastning eller kortslutning, är det viktigt att du agerar snabbt för att åtgärda problemet. Att försöka lösa problemen på egen hand kan vara farligt, så det är bäst att anlita en professionell elektriker för att genomföra felsökningen.

Våra erfarna elektriker är specialiserade på felsökning av el och kan hjälpa dig att hitta och lösa problemen i ditt elsystem. Vi använder modern teknik och avancerade verktyg för att säkerställa att problemet löses på ett effektivt och säkert sätt. Vårt mål är att lösa problemet så snabbt som möjligt, och se till att du är nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag för att få hjälp med felsökning av el i ditt hem. Vi är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa till med akuta situationer och vi erbjuder också förebyggande underhåll för att undvika problem i framtiden. Låt oss hjälpa dig att hålla ditt hem säkert och fungerande på ett effektivt sätt!

Vi hjälper privatpersoner med elinstallationer

Vi erbjuder eltjänster och elinstallationer till privatpersoner i Stockholm. Att anlita en elektriker i Stockholm tycker vi ska vara enkelt, oavsett om du är privatperson eller företagare som saknar kunskap inom el och elinstallationer. Vi utför kompletta elinstallationer i hela Stockholm och för större projekt även runt om i landet. Alla våra elektriker är utbildade i Sverige, har den behörighet som krävs och talar svenska och engelska. Vi hjälper dig med allt ifrån byte av elcentralen till att planera elen vid köks eller badrumsrenoveringen. Hör av er till oss för ett förutsättningslöst samtal eller begär en kostnadsfri offert här.