Image

Utomhusbelysning

Nu kan vi erbjuda modern energisnål LED belysning i klassik tidlös design för utomhusmiljö för trädgårdar, parker och bostadshus.

 

Vår klassiska utomhusbelysning finns i dagsläget i två modellserier, den är unik då den finns att få i samma utförande men med olika varianter av stolpar och infästningar. Vi kan erbjuda alla utebelysningar som lyktstolpar, takhängda lampor, vägghängda armaturer på konsol eller som pollare. Detta gör att ni kan skapa en enhetlig utebelysning ovsett vad, vart eller hur ni vill belysa runt fastigheten eller området.

 

Alla våra belysningsarmaturer och stolpar håller IP-klass 55 och är tillverkade med en stålkärna som isoleras för att täckas med gjutsharts av färgad epoxiresin. Detta ger en yta på våra belysningar som inte kan rosta och som inte bleknar av UV-instrålningen och vi kan därför lämnar därför 10-års garanti på stolpar och armaturer.

Installation
Vi utför hela installation, från material leverans till installation och dokumentation, detta gör att ni som kund får en leverantör och vi kan garantera såväl kvalité gällande material som utförande.

Skicka oss din förfrågan

Image
Image
Image
Image
Image
Image