Image

Ska ni renovera köket?

Eltjänster vid köksrenovering
Vi har utfört hundratals elinstallationer i kök och har därför bred erfarenhet av vad som krävs för ett väl utfört arbete.
Vi hjälper till och tipsar om lämpliga produkter och funktioner i ditt kök, det är viktigt att det finns en ritning på hur köket skall vara utformat det hjälper oss att planera eldragningar i första stadiet innan kökets stommar sätts på plats.
Vi  döljer kablar och dosor så ingen el blir synlig enligt projektets budget givetvis.
I ett kök brukar det bli minst två besök av en elektriker, det första besöket rivs el och en plan för elinstallationen utformas och beräkningar enligt kökets effektbehov analyseras.
Vi går igenom elcentralen för att se om ledigt utrymme finns, storlek på huvudsäkringar, om 1-fas eller 3-fas finns i bostaden.
Därefter dras eventuella nya kablar och grupper fram ifrån elcentralen, ibland kan man nyttja befintliga grupper i köket, vi drar fram el till arbetsuttag, micro, spis, ugn, kaffemaskiner etc, ibland kan även spårning och bilning behöva vara nödvändigt, det kan därför vara en fördel att meddela grannar i bostaden innan renoveringen påbörjas.
När plattsättare och snickare har färdigställt montaget är det dags att kalla in elektrikern igen.
Det är viktigt att vi får informationen om vilket typ av kompletteringsmaterial ni önskar få monterat och kulör på material innan vi kommer för slutmontering, detta för att slippa onödiga resor och inköp.
Vi kopplar in vitvaror som måste vara på plats och provar av dessa, även belysning och vägguttag installeras och provas av.
Slutligen utför vi egenkontroller och uppdaterar gruppschemat efter överlämnad elinstallation, det är en fördel om ni är hemma så ni kan få en genomgång av färdigställt arbete.
Begär offert eller ring: 08-520 250 00

Renovering el

Image
Elarbeten vid renovering
Oavsett om du är snickare, murare eller montör uppstår tillfällen då en elektriker behövs. Vi är en pålitlig, snabb och effektiv partner. Vi är vana att arbeta med fasta priser och projektplaner.

Nyproduktion el

Image
Elektriker nyproduktion
Bygger ni hus eller eller totalrenoverar på gång. Vi har stor erfarenhet av renoveringar och elarbeten vid nyproduktion, vi är snabba och effektiva och har erfarenhet av dessa projekt.

Diverse el

Image
Diverse elarbeten
Att vara hantverkare innebär att man ibland råkar ut för oförutsedda händelser. Vi hjälper hantverkare med diverse el, det kan vara allt från ett uttag som ska flyttas till att åtgärda en skada.

Snabba eljobb

Image
Snabba eljobb
Behöver du få projektet klart, är allt som saknas en elektriker. Vi har flera serviceteam som kan vara hos dig med kort varsel. Våra bilar är fulladdade och kan lösa de flesta situationer direkt på plats.
Image
Image
Image
Image
Image
Image