Image
Ring:08-520 50 00
Laddboxar för hemmaladdning

Offertförfrågan   I  Mer info
Sluta bekymra dig över att hitta en ledig laddstation för din elbil. Med en laddbox installerad hemma kan du ladda din bil bekvämt av din egen uppfart. Det är enkelt, går snabbt och miljövänligt. Med en laddbox hemma kan du minska din koldioxidutsläpp och spara pengar på lång sikt. Dessutom kan det öka värdet på ditt hem. Installera en laddbox i ditt hem idag och upplev bekvämligheten och fördelarna med att ladda din elbil hemma.
Image
Laddboxar till BRF:er och företag
Offertförfrågan   I  Mer info
Installera laddboxar i er bostadsrättsförening och skapa en mer bekväm, miljövänlig och attraktiv livsmiljö för era medlemmar. Bostadsrättsföreningar som installerar laddboxar ger sina medlemmar en bekväm och pålitlig laddningslösning för sina elbilar. Detta kan öka fastighetens attraktionskraft och öka dess värde. Dessutom visar bostadsrättsföreningen sitt engagemang för miljön genom att erbjuda en laddningsinfrastruktur som uppmuntrar till en mer hållbar livsstil. Med en professionell installation och hantering av laddboxarna kan bostadsrättsföreningen också undvika problem med överbelastning på befintliga elektriska anslutningar och upplåta laddboxarna till allmänheten och få en extra inkomstkälla.
Image
Laddboxlösningar för parkeringar
Offertförfrågan   I  Mer info
Gör din offentliga parkering mer attraktiv genom att erbjuda laddningsmöjligheter för elbilar. Genom att installera laddboxar på din parkering ger du kunderna en bekväm och pålitlig laddningslösning och lockar till dig fler kunder som söker efter en laddningsplats. Detta ökar också fastighetens attraktionskraft och visar att du tar hänsyn till miljön och är engagerad i hållbarhet. Dessutom kan laddboxarna hjälpa dig att maximera utnyttjandet av parkeringsplatserna genom att öka rotationshastigheten på laddningsplatserna. Med vår professionella installation och support, kan du enkelt installera och hantera laddboxarna på din offentliga parkering.
Image
Betallösningar för laddboxar
Offertförfrågan   I  Mer info
Med en betallösning för din laddbox kan du enkelt och smidigt ta betalt för laddning av din elbil. Våra betallösningar är anpassade för att passa alla typer av laddboxar och ger dig möjlighet att erbjuda olika betalningsalternativ, såsom betalning med kreditkort, debetkort eller mobil betalning. Med våra betallösningar behöver du inte oroa dig för att hantera kontanter eller krångliga betalningsprocesser. Dessutom ger våra betallösningar dig möjlighet att generera intäkter från laddningsstationerna och att hantera prissättningen på ett flexibelt och enkelt sätt. Så om du vill göra laddningsupplevelsen enkel och smidig för dina kunder samtidigt som du genererar intäkter, då är våra betallösningar för laddboxar den perfekta lösningen för dig!

Vi levererar och installerar laddboxar

Behöver ni en laddbox hemma, på arbetsplatsen eller till bostadsrättsföreningen? Då har vi garanterat den bästa lösningen för er. Oavsett om ni behöver laddstationer för 1 eller 50 bilar så har vi rätt produkter för er. Med våra standardlösningar kan ni ladda upp 22 kWh och naturligtvis är lastbalansering integrerad i våra laddboxar eller går att välja till. Vi har utfört hundratals laddboxinstallation i Stockholmsområdet under det senaste året och för alla parkeringar har vi lösningar som kan projektanpassas för att det ska fungera under de förutsättningar som finns på platsen. Hör av er till oss för ett förutsättningslöst samtal eller begär en kostnadsfri offert här.

Vi har komplett laddlösningar för privatbostäder som Zaptec Go eller Easee Home. För större anläggningar med flera laddare och fler funktioner rekommenderar vi Zaptec Pro eller Easee Charge