Image
Ring: 08-520 250 00
Solpaneler för bostäder

Solpaneler är ett utmärkt sätt att dra nytta av solens energi och minska din energiräkning. Solpaneler på ditt tak kan omvandla solens strålar till elektricitet som du kan använda för att driva dina apparater, belysning oc ladda bilen. Dessutom kan du genom att installera solpaneler minska din klimatpåverkan och bidra till en renare miljö.

Våra professionella elektriker är experter på installation av solpaneler i hemmet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på dina behov och kan hjälpa dig att välja rätt storlek och typ av solpaneler för ditt hem. Vi erbjuder också underhållstjänster för att säkerställa att dina solpaneler fungerar effektivt och pålitligt under lång tid.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur solpaneler kan hjälpa dig att spara pengar på din energiräkning och minska din klimatpåverkan. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ installation av solpaneler och att hjälpa våra kunder att bli mer energieffektiva och hållbara!

Image
Solpaneler för BRF:er

Som bostadsrättsförening kan ni också dra nytta av solenergi genom att installera solpaneler på era byggnader. Solpaneler kan hjälpa er att spara pengar på energikostnaderna och minska er klimatpåverkan samtidigt som ni bidrar till en renare miljö.

Vi är specialiserade på installation av solpaneler för bostadsrättsföreningar och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa era behov och budget. Vi kan också hjälpa er att få tillgång till olika bidrag och stöd för att finansiera installationen av solpaneler.

Våra professionella elektriker har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och kan hantera allt från planering och installation till underhåll av solpanelerna. Vi erbjuder också övervakning av solpanelernas prestanda för att säkerställa att de fungerar på optimal nivå.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur solpaneler kan hjälpa er bostadsrättsförening att spara pengar och bidra till en renare miljö.

Image
Solpaneler för företag

Solpaneler är en kostnadseffektiv lösning för företag som vill minska sina energikostnader och bidra till en renare miljö. Genom att installera solpaneler på taket eller marken kan företag generera sin egen elektricitet och minska beroendet av energileverantörer.

Våra professionella elektriker har erfarenhet av att arbeta med företag och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa era behov och budget. Vi kan hjälpa er att välja rätt storlek och typ av solpaneler för att maximera er energiproduktion och minimera era kostnader.

Vi erbjuder också underhållstjänster för att säkerställa att era solpaneler fungerar effektivt och pålitligt under lång tid. Dessutom kan vi hjälpa er att få tillgång till olika bidrag och stöd för att finansiera installationen av solpaneler.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur solpaneler kan hjälpa ditt företag att spara pengar och bidra till en renare miljö. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ installation av solpaneler och att hjälpa våra kunder att bli mer energieffektiva och hållbara!

Vi säljer och installerar solpaneler

Vi säljer och installerar solpaneler till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. I vårt sortiment hittar ni garanterat det ni behöver. Våra solceller är av högsta kvalitet och levereras som standard med 10 års garanti på montering och 15 år på funktion. Att installera solpaneler är idagsläget en investering som aldrig har varit mer lönsam och så fort din anläggning är driftsatt kommer du att börja spara pengar. Hör av er till oss för ett förutsättningslöst samtal eller begär en kostnadsfri offert här.