Vi levererar och installerar laddboxar

Behöver ni en laddbox hemma, på arbetsplatsen eller till bostadsrättsföreningen? Då har vi garanterat den bästa lösningen för er. Oavsett om ni behöver laddstationer för 1 eller 50 bilar så har vi rätt produkter för er. Med våra standardlösningar kan ni ladda upp 22 kWh och naturligtvis är lastbalansering integrerad i våra laddboxar eller går att välja till. Vi har utfört hundratals laddboxinstallation i Stockholmsområdet under det senaste året och för alla parkeringar har vi lösningar som kan projektanpassas för att det ska fungera under de förutsättningar som finns på platsen. Hör av er till oss för ett förutsättningslöst samtal eller begär en kostnadsfri offert här.

Vi har komplett laddlösningar för privatbostäder som Zaptec Go eller Easee Home. För större anläggningar med flera laddare och fler funktioner rekommenderar vi Zaptec Pro eller Easee Charge

Laddbox - bäst i test

Tillverkarna av laddboxar poppar upp som svampar ur jorden och det finns idag ett 30-tal märken att välja. Vissa dyrare än andra, men frågan är om dom är bättre och vad behöver man egentligen för att ladda hemma? Hemfakta har gjort ett test av laddboxar och korat en vinnare men det finns såklart bubblare. 
Läs mer
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image