Bright Elteknik, din lysande elektriker i Stockholm

Kontakta oss
08-520 250 00
Info@brightel.se

Våra tjänster:
Jour elektriker
Hyr en elektriker
Energieffektivisering
Laddboxar
Solpaneler
Belysning
Elservice bostad
Elservice företag
Gör en offertförfrågan
Kontakta oss
08-520 250 00
Info@brightel.se

Våra tjänster:
Jour elektriker
Hyr en elektriker
Energieffektivisering
Laddboxar
Solpaneler
Belysning
Elservice bostad
Elservice företag
Gör en offertförfrågan
Image

Vi erbjuder eltjänster i Stockholm

Bright Elteknik AB startade 2009 och ligger i Hammarby Sjöstad. Vi har under dessa år hunnit med att göra 1000-tals elinstallationer i Stockholm. 
Vi utför elarbeten i Stockholmsområdet åt såväl företag som privatpersoner. Vi har stor erfarenhet av såväl totalentreprenader som mindre projekt. Alla våra elektriker är certifierade och har flera års arbetslivserfarenhet.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för ditt elarbete, oavsett stort eller litet, så lovar vi att göra vårt bästa för dig!

Vi utför totalentreprenader på laddbox-installationer

Image
Image

HCL belysning - ljus som påverkar dig positivt!

HCL belysning är evidensbaserade ljuslösningar optimerade för syn, prestanda, koncentration, vakenhet, humör och allmän hälsa och välbefinnande. Kort sagt, en belysningslösning som härmar en naturlig ljuscykel och får dig att må bättre på alla fronter.

Vi har ett komplett utbud av armaturer och kan skapa en helautomatiserad ljuscykel som påverkar dig positivt på flera punkter. Är du intresserad av att förbättra ljuset där du befinner dig en stor del av tiden, tveka inte att kontakta oss. Vi älskar belysning!

Komplett belysningssortiment för inne och utemiljöer

Vi är experter på belysning och belysningslösningar för alla tillfällen. Vi har ett komplett sortiment av moderna och elbesparande belysningar och armaturer för såväl inne som utemiljöer. 

Vi arbetar med ett litet urval av tillverkare och kan därför erbjuda belysningsarmaturer av bästa kvalitet och design till överkommliga priser. Våra installatörer är kunniga på belysningsområdet och utför installationer snabbt och effektivt vilket innebär att vi kan vara mycket konkurrenskraftiga utan att tumma på kvaliteten.
Image

Våra eltjänster